Home > Vijesti > HOROR U SELU : Starica silovana, pa zadavljena!

HOROR U SELU : Starica silovana, pa zadavljena!

Vera je silovana i zadavljena u porodičnoj kući u selu Dokmir kod Uba, a njeno telo našla je ćerka Zorica kada je došla u goste!

Zločin se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka. Telo starice pronašla je juče ujutru njena ćerka Zorica, koja je sa suprugom i unukama došla kod majke u posetu.

Lečeni alkoholičar

Ceca Arsenić, majka osumnjičenog Saše, priznaje da je srce htelo da joj iskoči kada je čula za šta ga sumnjiče.

– Za sve je kriv alkohol! Saša se lečio. Nije pio četiri godine. Radio je i polako se kućio. Pre mesec dana je ponovo počeo da pije, jer mu nisam dozvolila da u kuću dovede neku ženu sa detetom, koje nije njegovo – kaže majka osumnjičenog.

– Vrata su bila zaključana i to mi je bilo čudno. Unuka mi je prva rekla da je prababa mrtva. Prišla sam prozoru i videla majku na podu. Suprug je razvalio komarnik i tada sam imala šta da vidim! Ne znam ko je to uradio, ali znam da to nije zaslužila. Želim da tog krvnika pogledam u oči i pitam ga: „Zasto mi ubi majku?!” Ona nikome ništa nažao nije učinila. Svakome je pomagala koliko je mogla – kroz plač priča Zorica.

Prema njenim rečima, policija je uzela otiske i pronašla ključ ulaznih vrata.

– Ako je tačno da je Saša ubica, mogu samo da kažem da je na čudan način vratio Veri to što je pomagala njegovoj porodici. Izlazila je u susret šta god im je trebalo. O Sašinom ocu Slobodanu i majci Ceci imam samo reči hvale. To su radni i vredni ljudi – kratko je rekla Zorica.

Prema nezvaničnim saznanjima, Saša je osumnjičen posle svedočenja meštana da su videli njegov automobil u ponedeljak u njenom dvorištu.

– Policija je pretresla njegovu kuću i saslušala njegove roditelje. Nađena je majica koju je tog dana nosio, koja je imala na sebi nešto nalik na tragove krvi, kao i krvave papuče! Zaplenjena garderoba i automobil su na veštačenju radi upoređivanja tragova. Majica, na kojoj je bilo više kapljica, bila je oprana – rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Meštani sumnjaju da je Saša ubio Veru posle pljačke.

– Videli su ga u obližnjem selu u provodu, a kad popije, ne zna šta radi. Čuli smo da je silovao, pa ubio Veru i da je kuća ispreturana – kažu žitelji sela.

U domu Arsenića muk. Majka Ceca ne prestaje da plače, dok se otac trese od muke.

loading…

– Ne znam gde mi je sin. Ne znam zašto tragaju za njim, sumnjaju da je ubio majka Veru. Ako je to uradio – neka odgovara, šta da kažem. Uništio je celu kuću. Ta žena je za nas samo dobro činila – drhtavim glasom priča Slobodan.

izvor: alo.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *