Home > Zanimljivosti > ONA JE HODAJUĆA BOMBA: Karleuša bez trunke šminke sletjela u Sarajevo, pa stopirala aerodrom!

ONA JE HODAJUĆA BOMBA: Karleuša bez trunke šminke sletjela u Sarajevo, pa stopirala aerodrom!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša je vikend iza nas sletjela na sarajevski aerodrom i napravila pravu pometnju. Pjevačica na sebi nije imala gram šminke, ali su je štitile sunčane naočare. Očekivano, svi su pomno pratili svaki pjevačicin korak. A kad JK hoda kao da se zemlja trese – seksipil izbija na sve strane.

Paparazzo Ekskluziva.ba portala je na sarajevskom aerodromu, vikend iza nas, zapazio Jelenu Karleušu. I ne samo paparazzo, već i svi prisutni, koji su iskoristili priliku da pažljivo isprate svaki pjevačicin pokret. Okružena svitom ljudi – plesačicama i bendom, Jelena je napravila pravu pometnju.

 

Kako smo kasnije primijetili, kada smo joj se približili, pop zvijezda na svom licu nije imala trunke šminke. Kosu je ofarbala u pink boju, a crna jednostavna haljina s dubokim dekolteom mamila je muške poglede. Baš onako kako njen kolega Georgiev kaže u jednoj pjesmi: “Gdje staneš nogom, tu zemlja se trese…“, izgleda da se i Sarajlijama, te brojnim turistima na aerodromu treslo tlo, dok je Karleuša gazila užarenim asflatom. Svakako, ne užarenijim od nje same, budući da Jelena i u 39. godini važi za najatraktivniju pjevačicu Balkana.

 

Inače, ona je u Sarajevo doputovala zbog zakazanih nastupa u Travniku, Cazinu i Makarskoj. Jelena je tom prilikom oborila sve rekorde posjećenosti, a publika je zbog “Bankine“ i “Ostavljam te“ doživjela pravi kolaps i trans.

 

Ekskluziva.ba

Zatvori oglas