KUPILI SU KĆERKICI SANDALE OD 10 EURA: Kad ih je izula nakon 30 minuta, čuli su VRISAK! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

92460_1kcerkic

– Moja kćerka je bila u totalnoj agoniji. Nisam mogla da povjerujem da joj je krv oko stopala, pa nosila ih je jedva pola sata. Muž ju je sat vremena smirivao. Bilo je tužno – plakala je i nije mogla da prestane da jeca – kaže majka uplakane djevojčice.

Lisa Konor majka je dvogodišnje djevojčice Esme, čije je krvavo stopalo fotografisala nakon šetnje koja je trajala samo 30 minuta. Naime, dijete je počelo da se žali na bolove u nozi, a kada joj je mama skinula sandale, imala je šta i da vidi – žuljevi su bili toliki da je cijelo stopalo krvarilo.

 

Kako tvrdi mama ove djevojčice, sandalice su plaćene oko 8 funti, dakle oko 10 eura.

 

– Moja kćerkica je bila u potpunoj agoniji. Nisam mogla da vjerujem da joj je krv oko stopala, pa nosila ih je jedva pola sata. Muž ju je sat vremena smirivao. Bilo je tužno. Plakala je i nije mogla da prestane da jeca – kaže majka uplakane djevojčice, prenosi The sun.

 

Kada je objavila fotografije kćerkice na društvenim mrežama, ženi su se javili i drugi roditelji, koji su rekli da su imali isti problem sa sandalama, kao i da su njihova djeca bila krvava zbog neudobne obuće.

 

– Nadam se da se to više nikom neće desiti – rekla je majka djevojčice.

 

Iz firme koja proizvodi ove sandale majci su rekli da žele da im donese sandale kako bi eventualno utvrdili u čemu je problem, budući da je ovo prvi slučaj da djetetu krvari stopalo.

(srbijadanas.com)

Pogledajte još zanimljivih članaka