Uhapšena Džidža Stojković!

102512_dzizda2-735x400

Kćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Džidža Stojković, uhapšena je u Njemačkoj! Pjevačica je nedavno privedena na aerodromu u Minhenu zbog sumnje da švercuje garderobu. Na informativnom razgovoru s policijom provela je dva sata.

Uhapšena Džidža Stojković!

Žestoka rasprava

 

– Službenici su zaustavili Džidžu jer su posumnjali da pokušava da prošvercuje haljine. Bila je u društvu stiliste Vladimira di Krupskog i krenuli su za Srbiju. Njih dvoje su pokušavali da objasne da je Džidža bila na jednomjesečnoj turneji i da su u koferima, pored garderobe za svaki dan, i haljine za nastupe. Oni im nisu vjerovali, pa su ih priveli na razgovor – kaže naš izvor i dodaje:

 

– Tražili su im potvrdu o stvarima jer su bili ubijeđeni da se radi o švercu. Došlo je do rasprave, i Džidža i Vladimir su ubjeđivali inspektore da nisu kriminalci i da lako mogu provjeriti u Srbiji čime se ona bavi. Objašnjavali su da je Stojkovićeva ponijela stvari samo za dvije nedjelje, a kako je produžila boravak u Njemačkoj, njen stilista joj je naknadno donio još haljina. Na kraju su Bosančevu kćerku izvukle etikete na haljinama, na kojima je ispisano ime njenog stiliste. Imala je sreću da prođe i bez novčane kazne – završava naš izvor blizak zvijezdi „Granda“.

 

Nesporazum

 

Pozvali smo pjevačicu, koja je potvrdila naša saznanja.

 

– Došlo je do nesporazuma. Desilo se i ne ponovilo se. Moj drug je sve to riješio, inače bih ja sad bila iza rešetaka – rekla je folkerka.

(Kurir)
Pogledajte još zanimljivih članaka