(UZNEMIRUJUĆE) KANIBAL UHVAĆEN NA DELU! Režao Je Kao Životinja, A Usta Su Mu Bila Puna LJUDSKOG MESA

ghgjkhnfcb
Fotografije zastrašujućih prizora s mesta zločina na kojima su snimljeni šokantni trenuci nakon što je ubica “ljudožder” navodno napao par i izgrizao lice mrtvog čoveka.

Mladić Ostin Harouf je optužen za brutalno ubistvo Džona Stivensa i Mišel Mišon u njihovom domu u Džupiteru na Floridi, 15. avgusta ove godine. Sada su tužioci objavili zapanjujuće fotografije koje prikazuju 19-godišnjeg studenta s lisicama kako ga odvodi policija i koji ima otvorena usta.

Na jednoj, naročito jezivoj fotografiji, čini se da je mladiću nešto zapelo između zuba. Takođe postoje i fotografije krvavog noža i makaza i ona koja pokazuje mrlje u kući.

Kanibal

Foto: Martin county attorney’s office

Jedna od fotografija je snimljena u garaži u kojoj je pronađeno telo Mišel Mišon.

Stravične fotografije su objavljene nakon što je u sudskim dokumentima otkriveno da je Harouf ispljunuo komad mesa iz usta kada je razgovarao s policajcima. Tada je priznao da je u pitanju “ljudsko meso”.

Navodno je rekao oficiru: “Pomozite mi, pojeo sam nešto loše” priznajući da je to bilo ljudsko meso. Potom je ispljunuo komad mesa, navodi se u sudskim dokumentima.

 

Nakon toga je molio policajce da ga ubiju: “Pucajte u mene, zaslužio sam da umrem!”, navodno je rekao.

Policajci su rekli da su, kada su stigli na mesto zločina u kuću nesrećnog para, pronašli optuženog kako u sedi donjem vešu ispuštajući zvukove poput životinje i grize Stivenovo lice.

Uprkos tome što su u njega pucali električnim pištoljem, mišićavi student nije želeo da se pomeri od Stivensa. Nadvladan je tek nakon što ga je ujeo policijski pas.

Tek tada je pronađeno telo Mišel Mišon.

 

Oružje kanibala

Foto: Martin county attorney’s office

Prema policijskim izveštajima, nekadašnji fudbaler na koledžu se i pre hapšenja ponašao čudno.

Njegova majka je rekla policiji da je tvrdio da ima supermoći i da u kući ima demona.

Haroufov otac, Vejd Farouf je istražiteljima rekao da su izašli u šetnju tokom popodneva na dan ubistva i da su naišli na dva kornjačina okopa. Njegov sin je tada izvadio nož i rekao da će se nešto dogoditi. Kaže da je uveren da je njegov sin sklonio nož za koji je kasnije utvrđeno da je nađen pored žrtava.

Nakon bizarnog porodičnog ručka u obližnjem restoranu tokom kojeg je Harouf pokušao da pojede jestivo ulje, on je odšetao u pet kilometara udaljen don nesrećnog para.

 

Oružje kanibala

Foto: Martin county attorney’s office

U policijskom izveštaju se navodi da je u pitanju brutalan zločin, da je krvi bilo na sve strane i da su na telima pronađene ozbiljne rane. Oboje su proglašeni mrtvima na mestu zločina.

Pred sudom je rečeno i da u krvi optuženog nisu pronađeni tragovi halucinogenih droga.

Nil King, haroufov branilac, tvrdi da je njegov branjenik mentalno bolestan. On se izjasnio da nije kriv po optužnici za ubistvo provog stepena i po ostalim optužbama. Ukoliko bude osuđen, mogao bi da dibije i smrtnu kaznu.

 

srbijadanas.com

Pogledajte još zanimljivih članaka