MELANIJA SKROZ GOLA U KREVETU SA ŽENOM: TEK JE POSTALA PRVA DAMA, A INTERNET SE VEĆ PREVRNUO ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA (FOTO)

melanija-tramp-620x350-1

Prva dama Amerike, Melanija Tramp, slikala se potpuno naga za naslovnicu Njujork Posta pre dve decenije i izazvala burne reakcije koje su kulminirale pre nekoliko meseci. Nakon rezultata američkih izbora, ponovo se na društvenim mrežama pojavljuju ove fotografije koje neki od korisnika postavljaju kako bi poljuljali Trampovu pobedu.

Mnogi su smatrali da će ove fotografije negativno uticati na kampanju Donalda Trampa, ali u svetlu novih okolnosti mogli bismo da zaključimo da su Melanijine seksi fotografije zapravo pomogle Trampu da postane predsednik.

Fotografije su izazvale skandal jer se nijedna prva dama u istoriji Amerike nije slikala na ovaj način.

Pored fotografija koje su zapalile svet, Melanija je nastavila da izaziva skandale. Procurela je vest da iako se smatralo da je diplomirala arhitekturu u Ljubljani zapravo je napustila fakultet nakon prve godine.

Njujork Post je trinaesti najstariji dnevni list u Americi koji izlazi od 1801. godine, a tada je najavio “Melaniju Tramp kakvu dosad niste videli”.

 

Neke od fotografija objavljene su u francuskom muškom časopisu “Maks” 1996. godine, dve godine pre nego što će doći do fatalnog susreta slovenačke lepotice i Donalda Trampa. Dugonogu Slovenku poznatu u modnim krugovima i kao Melania K. slikao je 1995. godine na Menhetnu francuski fotograf Alexandre Alé De Basseville.

Melanija se nikada nije osećala neugodno kada je gola – rekao je ovaj fotograf.

Neke od slika u međuvremenu su objavljene i zaboravljene, a fotograf se hvali da je bila krajnje profesionalna kod snimanja serije fotografija koje slave lepotu i slobodu žena.

Jako sam ponosan na te slike, jer one slave i Melanijinu lepotu – dodao je fotograf.

(Telegraf.rs)

Pogledajte još zanimljivih članaka