SE*S SKANDAL TRESE SRBIJU: Političarka napastovala svog vozača, htjela spavati s njim!

99705_1capture-20161108-035150

Visoka dužnosnica srbijanske vlade ludio se zaljubila u svog mladog vozača. Počela mu se nabacivati i pokušavala ga je odvući u krevet. Nakon odbijanja nesretni mladić je dobio otkaz.

Visoka dužnosnica srbijanske vlade sek*ualno je uznemiravala svog vozača koji je uporno odbijao njezine ponude za se*s. Nakon odbijanja nesretni mladić dobio je otkaz, javlja Alo.rs.

 

– Njih dvoje su bili izuzetno bliski i on ju je stalno vozio, a onda se ona ludo zaljubila u njega, počela mu se nabacivati i pokušavala ga je odvući u krevet. Čak se htjela sek*ati s njim u službenom automobilu. Ipak, vozač Vlade Srbije nije odgovorio kako je ona željela i više puta ju je odbio, što joj se nikako nije svidjelo – kaže izvor iz Vlade Srbije.

 

Prema njegovim riječima vozač je stalno smišljao izgovore, a dužnosnica nije prestajala s nasrtajima.

 

– Kad je vidio da se stvar otela kontroli, nesretni vozač se obratio kadrovskoj službi Vlade Srbije i tražio premještaj iz privatnih razloga. Međutim, kada je to došlo do njegove šefice, ona je pobjesnila, stopirala njegov premještaj i sredila mu otkaz. Kako bi zataškala aferu i zaštitila sebe od tužbi za sek*ualno uznemiravanje, dužnosnica je optužila vozača da je krao gorivo, zbog čega je automatski ostao bez posla – dodaje.

(Alo.rs)

Pogledajte još zanimljivih članaka