BEOGRADSKA PROSTITUTKA OTKRIVA: OVO SU MUŠTERIJE, A IZNOS KOJI DAJU ZA JEDNO VEČE JE ŠOKANTAN

prostitucija-685x400-1

Devojaka za zabavu u Beogradu ima sve više a retko koja želi da otkriva detalje ovog posla.

Ipak, jedna od njih je poželela da podeli svoju ispovest, s obzirom da je prestala da ide po splavovima i pleše oko šipke. Sada se udala se i rodila dete.

Prostitutka

Foto: Profimedia

– Nije to uopšte tako kao što ljudi zamišljaju. Mnogo je gore! Neke devojke, kao što sam ja bila, došle su da budu samo igračice, ali su brzo shvatile da je to prosto nemoguće. Najveći deo njih na kraju ipak završi sa nekim od gostiju. Moram da priznam da su te face prilično galantne prema devojkama i nije im žao da potroše ako im se devojka svidi. Posebno su galantni fudbaleri, najviše oni koji igraju u inostrantsvu i u Beograd dolaze samo u provod. Oni su u stanju devojkama da ostave i po 2.000, 3.000 evra za noć – kaže ona.

Ona je dodala da fudbaleri ipak nisu dovoljno dobri ljubavnici i otkrila ko su najčešće mušterije.

– Uglavnom su mlakonje, čast izuzecima. Opasni momci koji su stalne mušterije manje plaćaju, ali su za njih šampioni u krevetu. Zbog toga devojke i više vole da budu sa njima.  Najgori su političari, slabo plaćaju, a i loši su u seksu. Mada, njih više skoro da i nema po splavovima. Sad su stranci u igri i oni su ok. Ne traže mnogo, a plaćaju pristojno! – objasnila je ova novopečena mama.

Srbijadanas.com

Pogledajte još zanimljivih članaka