LEZBO AFERA: Marija Šerifović u se*s vezi sa snajkom srpskog tajkuna!

99413_1marija

Ljubavni život jedne od najpopularnijih domaćih pjevačica Marije Šerifović je uvijek bio intrigantan, naročito od kada je javno priznala da je naklonjena istom polu. Pjevačica je navodno već godinu dana u vezi sa snajkom jedne od najbogatijih srpskih porodica, tvrdi “Kurir“, ali ne piše o kojoj porodici je riječ.

`Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vrijeme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvijek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s nasljednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko mjeseci sve bilo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vrijeme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije“, otkrio je izvor blizak Marijinoj partnerki za “Kurir“.

 

Navodno, Marija i “snajka“ su više puta viđane u beogradskim restoranima i pojedinim javnim mjestima kako se drže za ruke i razmjenjuju nježnosti, pa su fotografije i priče stigle i do muža.

 

“Nasljednik imperije se pokupio i otišao u inostranstvo na neko vrijeme. Žena je ubrzo došla kod njega, priznala mu da je bilo nešto između Marije i nje, molila ga da joj oprosti i obećala da će tu vezu prekinuti. Poslije nekoliko dana teških razgovora, odlučio je da ostane u braku, najviše zbog svoje patrijarhalne porodice. Zamislite kakav bi to skandal bio za njih da su saznali da je razlog razvoda braka druga žena, ali ne njegova, nego njena!“, rekao je neimenovani izvor i dodao da se Marija s ljubavnicom čuje sada mnogo rjeđe, kao i da obje mnogo pate jedna za drugom.

(Kurir)

Pogledajte još zanimljivih članaka