MACA DISKRECIJA VIŠE NIJE DISKRETNA: Ovaj političar mi plaća 5.000 eura da ga jašem i gazim štiklama!

98349_1maca

Bivša učesnica rijalitija „Parovi” Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, tvrdi da je dobila 5.000 eura od oženjenog poslanika i poznatog političara Dragana Šormaza za se*s. Ona kaže da je za taj novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

“Htjeli ste ime osobe sa kojom imam se*s i ko me je častio sa pet hiljada eurića. E, pa, izvolite – Dragan Šormaz voli se*s u džakuziju i ima veliki “ponos“, napisala je Maca na svom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonila fotografiju na kojoj je bio ovaj političar.

 

Ipak, mi smo bili brži od Mace, pa smo sačuvali njenih ruku djelo, nakon čega nam je otkrila još neke detalje ovog neobičnog odnosa.

 

“Sve je tačno što sam napisala. Dragan ima veliki “ponos“ i voli se*s u džakuziju. Voli da budem dominantna i da ga gazim štiklama. Takođe, voli da ga grubo jašem i da mu ga pu**m do ja*a. I moram da priznam da ne može više od dva puta da sv**i. Posijle dva puta pada mu ponos. Htio je da imamo se*s bez kondoma, ali ja na to nisam pristala“, otkriva Maca i dodaje: “Voli skrivene apartmane, ne voli da idemo u hotele“, bez ustezanja priča rijaliti zvijezda detalje sek*ualnih druženja sa poznatim političarem.

 

S obzirom na to da je do sada negirala da se bavi pros*itucijom, nas je zanimalo kako je došlo do toga da dobije i novčanu nadoknadu za se*s.

 

Mi smo se upoznali preko sajta, da ne povjeruješ. Tu ljudi traže se*s, druženje… Tek kada smo se sreli, rekao mi je ko je on. Ja sam potom na internetu ukucala njegovo ime i vidjela da je mnogo poznat i jak. Zato me je i častio  sa osmijehom dodaje starleta, koja pokušava da postane pjevačica, i naglašava da se ne plaši da će zbog ovog priznanja imati probleme.

 

“Ne plašim se nikoga. Mislim da neću imati nikakve probleme – hrabro poručuje Diskrecija, koja očigledno više nije diskretna.

 

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Šormaza.

 

“Nemam komentar na to“, iznenađen pozivom, rekao nam Dragan, a zatim dodao:- Nisam se upoznao sa njom, a ne znam ni ko je ona. Baš me briga ko je šta napisao i rekao. Ne želim nikakva povezivanja sa rijaliti učesnicima“, izjavio je Dragan.

 

Inače, ovaj političar se 2012. godine po drugi put oženio sa izvijesnom Sandrom. Svadba je bila u Smederevu, odakle je i mladoženja, a bračni par ima i dijete.

(Alo.rs)

Pogledajte još zanimljivih članaka