MONSTRUM: Ovo je rekao mladić (20) koji je napravio dijete svojoj 13-godišnjoj sestri!

98282_1capture-20161013-160444

Arjeton Krasnić (20), zvani Toni, iz Kostolca nadomak Požarevca negirao je jučer na saslušanju da je silovao svoju rođenu sestru L. K. (13) i napravio joj dijete, saznaje „Alo!” od izvora bliskih istrazi.

Iako je DNK analizom nedvosmisleno utvrđeno da je on otac dječaka, rođenog 23. avgusta, Arjeton se kod tužioca kleo da on nije ni pipnuo sestru, već je krivicu svaljivao na izvijesnog radnika sa otpada iz Kostolca.

 

– Da sam silovao sestru, odmah bih se ubio! Nemam nikakve veze sa tim – uvjeravao je tužioca Arjeton.

 

Kada mu je tužilac predočio DNK nalaze, koji su, kako saznajemo, 99,9 odsto utvrdili da je on otac dječaka, Arjeton je ostao pri svome.

 

– To nije istina. Nisam ni taknuo sestru. To su sve izmišljotine – kazao je hladnokrvno Arjeton na saslušanju.

 

On je kod zamjenika tužioca Miroslava Vojinovića u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu tvrdio da mu se čak i sama sestra povjerila da ju je radnik sa obližnjeg otpada napastvovao.

 

Protiv Arjetona Krasnića je juče pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljube nad djetetom, za šta je zaprijećena kazna od pet do 15 godina, rekao je za „Alo!” Milan Živković, porptarol Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu.

 

– Uskoro će biti saslušani Arjetonovi roditelji i sestra, koja ga je optužila za silovanje. Zbog razlike u iskazima oni će biti suočeni – navodi naš izvor.

 

Porodica Krasnić živi na ulazu u Kostolac, u koji su se doselili sa Kosova i Metohije, nakon ratnih dejstava 1999. godine. Osim oca Kadrija, majke Zurafete Idrizović, u trošnoj kući živi i njihova maloljetna kćerka L. K. (13) i osmogodišnji sin.

 

U ispovijesti za „Alo!”, L. K. (13) je rekla da ju je, osim brata, u dva navrata silovao i izvijesni Ivan.

 

– Prvi put me je silovao dok sam bila u porodilištu. To je bilo dan-dva nakon porođaja, kada me je nahvatao i silovao. Drugi put me je silovao prije oko mjesec i po dana – ispričala je maloljetna L. K. (13).

 

Ona tvrdi i da je njen brat Arjeton prijetio da će majci i mlađem bratu staviti „dugu devetku“ u usta.

 

– Prijetio je da će našeg mlađeg brata, koji me je branio od njega, ubiti kao zeca. Sada kada je Toni uhapšen, moja glava se smirila. Više ne strahujem, a majku više ne boli srce. Proklet bio, nek se ubije! – rekla je ona.

(Alo.rs)

Pogledajte još zanimljivih članaka